Keuzestress?


Een relaxfauteuil? Keuzestress!

Zoveel mensen, zoveel wensen...


U bent op zoek naar een relaxfauteuil? Gefeliciteerd met deze keuze! Wellicht weet u nu nog niet of u een elektrisch of manueel verstelbare relaxfauteuil wilt. Of misschien is een sta-op stoel toch prettiger voor u. In deze oriënterende fase wilt u graag goed en transparant advies. 

 

Dat komt mooi uit. Voor transparant advies over een relaxfauteuil of sta-op stoel bent u bij ons aan het juiste adres. De aankoop van een relaxfauteuil is een grote stap. Misschien heeft u het besluit genomen om meer ontspanning in uw leven te brengen. Wellicht bent u op zoek naar meer ondersteuning bij het opstaan. De eerste stappen richting een relaxfauteuil zijn belangrijk. Duidelijke en een open communicatie zijn bij ons heel gewoon.

Keuzestress: Relaxfauteuil of sta-op stoel?

Wij helpen u graag bij de keuze tussen elektrisch en manueel, met of zonder sta-op functie.


Een elektrische relaxfauteuil geeft de perfecte ondersteuning in iedere zithouding. U heeft hiervoor wel stroom nodig voor het opladen van de accu. Bij een manueel verstelbare relaxfauteuil heeft u geen stroom nodig. Het verstellen geschiedt door middel van spierkracht. Samen komen wij erachter of u beter kunt kiezen voor een elektrisch model of een manuele. Misschien wilt u dat de fauteuil Toekomst-proof' is of heeft u al moeite bij het opstaan, dan zou een sta-op functie een goed idee kunnen zijn. U kunt alles uitproberen bij ons in de showroom.


Het is Ravissant er alles aangelegen dat u uw gedroomde fauteuil vindt!


U wilt graag persoonlijk contact met Ravissant? Dat kan. Graag zelfs. Als u regelmatig onze blogs leest, dan weet u dat wij persoonlijk en open contact prefereren. Onder het genot van een kopje thee of koffie maken we kennis met elkaar. Door middel van een ontspannen en vrijblijvend adviesgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij stellen gezamenlijk uw ideale stoel samen. Wat zijn uw ideeën? Wat zoekt u in een fauteuil? Tijdens het gesprek is transparantie onze leidraad. Op deze manier kunnen wij de relaxfauteuil vinden die het beste bij u past.Wij staan klaar voor al uw vragen!


Heeft u vragen na aanleiding van deze blog? Wilt u een adviesgesprek aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ravissant hanteert transparante prijzen in combinatie met een passie voor zitten.

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design