Meubelfabriek De Toekomst

Duurzame Nederlandse kwaliteitsstoelen.


Ravissant is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse meubelmaker De Toekomst. Wij doen aan kwaliteit geen concessies; alleen het beste is goed genoeg. Maatwerk en vakwerk van Nederlandse bodem. Wij durven volmondig en met trots te zeggen dat ons assortiment aan duurzame fauteuils, naast dat ze er prachtig uitzien, ook nog eens fantastisch zitten!

 

Juist om deze reden heeft Ravissant de handen ineen geslagen met meubelfabriek De Toekomst. Net als wij heeft onze meubelmaker een passie voor mensen en zitcomfort. De relaxfauteuils en sta-op stoelen worden gemaakt met gedrevenheid en oog voor u. Iedereen heeft toch recht op zijn of haar droomfauteuil?

De prachtige showroom van Meubelfabriek De Toekomst in Beesd.

Familiebedrijf

Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek De Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan de eisen van de huidige consument voldoet. Ze 'zitten' niet stil bij De Toekomst, ze blijven innoveren en bewegen met de markt mee waar nodig. Voor nu en in de Toekomst.

Sfeerbeeld van relaxfauteuil TW-190

Ambacht en innovatie

De relaxfauteuils van meubelfabriek De Toekomst hebben een innovatief ontwerp. Binnen dit ontwerp is een sterke nadruk gelegd op comfort en functionaliteit. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom zijn zij voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. Zij kunnen flexibel vanuit een marktgerichte positie blijven denken én produceren. Door de diversiteit aan producten én de vele optie-mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke relaxfauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap en productiviteit.

Sfeerbeeld van relaxfauteuil TW-170


Twice relaxfauteuil

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design