Waarom zou u kiezen voor Ravissant?


Waarom kiezen voor Ravissant?

Onze beweegredenen voor het starten van Ravissant


De aankoop van een fauteuil is een belangrijke beslissing. U stelt hier hoogstwaarschijnlijk ook voorwaarden aan. De fauteuil moet passen in uw interieur, en u wilt ondersteuning. Graag wilt u meer informatie en duidelijkheid qua prijzen.

 

Dat vinden wij niet meer dan logisch. Ravissant is ontstaan door anders te willen zijn. Onderscheidend. Zo staan transparantie en aandacht voor uw persoonlijke wensen bij ons voorop.

 

Iedereen heeft wel eens kennis gemaakt met de beruchte uitspraken: “U moet vandaag beslissen, morgen is het niet meer mogelijk voor deze prijs!” of: “Ja, het klopt dat de prijs is inderdaad hoger dan in de advertentie. U heeft dan ook gekozen voor al deze opties!”

 

Dit soort clichés streven wij niet na. Sterker nog. Door dit soort uitspraken zijn wij getriggerd. Het kan en “moet” anders.

Sfeerbeeld relaxfauteuil TW-153

Ravissant streeft naar volledige transparantie


Een open en gemoedelijke sfeer vinden wij uiterst belangrijk. Aandacht voor u en uw wensen cruciaal. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een afspraak maken. Tijdens dit gesprek zorgen wij voor een kopje koffie en een versnapering. Op deze manier kunnen we kennis met elkaar maken. U kunt hierbij op uw gemak uw wensen aangeven.

 

Een “grote” aankoop moet wat ons betreft altijd een feestje zijn. Naast een goed gevoel, kan uw rationele geweten rust vinden. Ravissant streeft naar totale transparantie. Dit is volgens ons betreft de sleutel tot succes. Bij een succesformule hoort ook een top-service.

Sfeerbeeld relaxfauteuil TW-005

Sfeerbeeld relaxfauteuil TW-145

De band met u als klant, heeft bij Ravissant prioriteit


Dit kunnen wij alleen maar realiseren wanneer onze producten van topkwaliteit zijn. Onze keuze voor kwaliteitsproducten vinden wij bij meubelfabriek De Toekomst! Om dit alles kracht bij te zetten bieden wij standaard 5 jaar All-in house service. Tevens leveren wij garantie aan bij al onze fauteuils!

 

U kunt HIER meer lezen over onze garantie.

 Laat uzelf overtuigen door onze prachtige collectie aan hoogwaardige relaxfauteuils.

U krijgt een voor u uw gewenste fauteuil; wij een nieuwe ambassadeur!

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design