Zorgeloos genieten!

5 jaar professionele service & garantie.


Het verlenen van uitmuntende service is voor Ravissant erg belangrijk! Buiten de standaard 2 jaar CBW garantie, is iedere relaxfauteuil of sta-op stoel voorzien van het 5 jaar All in House Service en garantie pakket. Zo kunt u met een gerust hart jaren lang genieten van uw nieuwe relaxstoel!

Senza SZ-157 met hocker

CBW garantie

Ravissant vindt het erg belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW. Kopen bij ons als CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid. De drie belangrijkste garanties van CBW zijn:

  • 2 jaar volledige productgarantie;
  • Veilig en zonder risico aanbetalen. Heeft u een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kunt u aanspraak maken op de aanbetalingsregeling.
  • Onpartijdige klachtafhandeling. Mocht u een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels omtrent annulering, klachten of aanbetalingen van aankopen.


All in House Service

Wij voorzien uw nieuwe stoel standaard van het All in House service en garantie pakket, zodat u geheel zorgeloos kunt genieten! 

  • 5 jaar full service en garantie op uw nieuwe relaxfauteuil of sta-op stoel.
  • 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten!
  • 5 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel.
  • 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc.

U ontvangt na aankoop een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat”. Met dit certificaat kunt u 5 jaar lang een beroep doen op de All in House Service.Twice relaxfauteuil

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design