Wonderen van de winter.


Op welke wonderen van de winter verheugd u zich?


Het aanbreken van de winter kan wonderlijke verassingen met zich mee brengen. Onverwachte wonderen dienen zich aan, als u ervoor open staat. De winter is een logische opvolger van de herfst. Elke herfst kunnen we weer genieten we van een fantastisch kleurenpalet aan de bomen. De wind hielp de bomen van hun gekleurde bladeren af.   

 

Als we denken aan de herfst, is dat een drukte van belang in de natuur. Een verscheidenheid aan vogels begint aan de vogeltrek. Op weg naar warmere oorden. Verschillende dieren zijn druk, en treffen voorbereidingen voor hun komende winterslaap. Er zijn volop nootjes te vinden, die de egels en eekhoorntjes dankbaar verzamelen.

Winterlandschap

Als de boom zijn laatste bladeren laat vallen, neemt de winter het over.


De winter staat elk jaar te popelen om de rol over te nemen. Om rust te brengen in de drukke natuur.  In deze tijd van het jaar vind de verstilling plaats. Tijdens de koude wintermaanden komt de natuur even tot rust. Alsof er een pauze wordt ingelast. Een rustmoment na al het harde werk. Niet alleen in de natuur wordt er een pauze ingelast. Weet u dat er veel mensen bezig zijn met een soort verstilling? Een moment van bezinning kan u zomaar overvallen, nu het buiten kouder wordt.

Winter


Winter wonderland, welk wonder zal uw hart sneller doen kloppen?


Een wonder is pas een wonder als het zich onverwachts voltrekt. Dit kan een moment zijn, die uw aandacht grijpt. Pas gevallen sneeuw, die nog smetteloos wit is. Een onverwachts en welkom kaartje in de brievenbus. Tijdens het wandelen in de natuur, vangt een glinsterende regendruppel uw aandacht. De zon laat deze glinsteren tussen de kale boomtakken. Als een verborgen juweel, wachtend in een boom.

 

Het is voor velen pas echt winter, als er een dik pak sneeuw ligt. De herinneringen aan vroeger komen dan weer naar boven. Of maakt u nu juist herinneren voor later? De warmte van een grote mok warme chocolade, waarmee u uw handen verwarmd. De geur van cacao die uw zintuigen prikkelt. Terwijl u weg droomt in prettige herinneringen begint het zachtjes te sneeuwen. Een wonder geschiedt als u het niet verwacht.

wonder winter

Juist in de winter zijn we geneigd wat rustiger aan te doen.


Winterzon

Als het kan, pas dan hier uw agenda op aan. Voor velen de tijd om na te denken wat u plezier verschaft. Misschien wilt u ook graag verstillen, net als in de natuur. Hoe kunt u dat bereiken? Dat komt vanzelf naar boven toe, als u eens rustig gaat zitten. De tijd nemen voor iets, lijkt in de huidige wereld soms moeilijk. Er lijkt altijd wel iets wat u aandacht vraagt. Maar is dat ook zo?

 

Is er toch tijd voor uzelf? Wat zou het fijn zijn om eens dat boek te lezen, die al zolang in de kast staat. Of misschien wilt u wel de vakantie foto's uitzoeken. Een fijne bezigheid. Het brengt je weer even terug naar die fijne vakantie, waar u alle tijd had om te genieten. Waar u de rust voelde, en waar u plannen maakte.

 

Misschien heeft u wel plannen gemaakt tijdens die vakantie. Door middel van het doorkijken van de vakantiefoto's kunt u weer geïnspireerd raken.

 

Bent u ook op zoek naar meer gezelligheid? Weet dan dat dit het ideale moment is om hiermee aan de gang te gaan. Het kost weinig tijd, maar het levert u zoveel op. Brandt fijne kaarsen, zorg ervoor dat u het warm en behaaglijk heeft in uw huis. Dit is het seizoen om te (gaan) genieten. Maak je huis gezellig en je hart warm.Geniet van de kleine dingen.


De kleine dingen die je leven groots maken. Een klein gebaar kan het verschil maken. Het verschil tussen een huis en een thuis. Houd je leven simpel. Wist u eigenlijk, dat de inwoners van Scandinavië een gelukkig volk zijn? Zij zijn het gewend om te leven, samen met de natuur. De winter heeft daar vrij spel. Toch zijn het juist deze mensen, die in staat zijn om simpel te leven. Genieten is daar echt een werkwoord.

 

Het genieten van kleine dingen, maken hun leven groots. Dat gunnen wij u ook. Dat u de wonderen ervaart die de winter u brengt.

Genieten

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design