Corona virus het hoofd bieden.


Corona virus het hoofd bieden


Het corona virus is onder ons. Iedere dag hoor of lees je wel over dit specifieke virus. Iedereen gaat hier anders mee om. Dat is ook helemaal prima. We zijn tenslotte allemaal mensen, met een eigen mening en gevoel. Waar de één het liefst binnen blijft, beweegt een ander zich juist naar buiten.

 

Nu al maandenlang krijgen wij dagelijks het nieuws over het corona virus. Geen enkel ander virus wordt zo uitgemeten. Dat is begrijpelijk maar ook wel spijtig. Op deze manier is het mogelijk dat stress zich ophoopt in uw lichaam. Dit is ook zeer begrijpelijk, want wanneer is dit virus nu eens voorbij? Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om op een gegeven moment wat somber te worden.

 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit corona virus ongezonde emoties kan geven. Positief (gaan) denken is erg belangrijk. U zou positiviteit kunnen zien als een breed assortiment van gekleurde kwasten. Elke kwast staat voor een emotie.


Welke kleur wilt u gebruiken?


De kleuren mag u zelf bedenken. Laten we er een positief spel van maken. Geel kan bijvoorbeeld staan voor vreugde. De glimlach die verschijnt als u zich vermaakt. Rood staat voor de liefde. Wie laat uw hart stralen? U zou de kleur roze kunnen gebruiken voor een veegje hoop. Als u wilt, kunt u uw positieve schilderij af maken met de kleur blauw. Dankbaarheid is een mooie afsluiter. Zonder dankbaarheid geen waardering.

 

Wist u dat positiviteit een teder hart geeft en je karakter beïnvloed?  Mensen die optimistisch in het leven staan, kunnen beter omgaan met tegenslagen in dit leven. Positieve gevoelens kunnen ontzettend krachtig zijn. Deze gevoelens dringen diep door in jezelf. Zo diep, dat zij daadwerkelijk lichaam en geest kunnen veranderen.


Deze kracht zit in uw eigen verbeelding


Een prettige manier om te zorgen voor meer positiviteit is de kracht van verbeelding. Om dit te beoefenen heeft u alleen een stoel en uw gedachten nodig. Gaat u eens rustig zitten, als u wilt kunt u uw ogen sluiten. Begin eens met denken aan een moment dat u vrolijk was. Wanneer was dat? Wie was er bij u? Probeer  bij dat vrolijke, fijne gevoel te blijven. Komt u misschien met een andere herinnering? Dat kan pasgeleden zijn of al wat langer geleden. Was u zo vrolijk dat u hardop gelachen heeft? Wilde u misschien wel ronddansen van geluk? Het is bij deze oefening belangrijk om zolang mogelijk in dit gevoel en in dit moment te blijven. 


Uw lichaam en geest krijgen positieve voeding


Neem rustig de tijd om weer terug te komen bij dat prettige moment. Wist u dat wetenschappers overtuigt zijn van de effecten van prettige herinneringen? Het oproepen van deze fijne gevoelens kan bijdragen tot positieve gewoontes. Uw fysieke kracht kan verbeteren. De veranderingen die u kunt ervaren, zullen krachtiger worden naarmate je deze oefening meer uitvoert.

Het team van Ravissant wenst u een kleurenpalet van positieve gevoelens toe!


Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design