Slimme functies

Innovatie en gemak, hand in hand!


De standaard rijk uitgeruste relaxstoelen van meubelfabriek De Toekomst zijn eventueel nog uit te breiden met extra luxe opties! Hierbij moet u denken aan; een elektrische topswing, een manueel of elektrisch opblaasbare lendensteun, bluetooth afstandsbediening of sta-op hulp. Tevens zijn alle 3-motorige fauteuils uitgerust met een 'hart-balans'! Heeft u een bovengemiddelde lichaamslengte? Dat is voor ons geen probleem. De fauteuils zijn in extra grote maten leverbaar! Dus bent u opzoek naar een relaxfauteuil of sta-op stoel? U zult bij Ravissant zeker slagen!

Nederlands vakmanschap - 5 jaar garantie!
Nederlands vakmanschap - 5 jaar garantie!
Binnenwerk relaxfauteuil Twice

Hart-balans

Elke 3 motorige relaxfauteuil is voorzien van een hart-balans. Wanneer de rugleuning in zijn geheel achterover is geplaatst en de voetensteun maximaal is uitgeklapt zorgt de derde motor voor de hart-balans functie. De voeten en het hart liggen nu in een denkbeeldige horizontale lijn, waardoor het hart minimaal belast wordt en uw lichaam extra rust krijgt. Deze uitzonderlijke en innovatieve functie vindt u enkel en alleen in een relaxfauteuil van meubelfabriek De Toekomst.


Sta-op hulp

De meeste relaxfauteuils kunnen worden uitgerust met een sta-op functie. Deze functie vergemakkelijkt het opstaan vanuit, en het gaan zitten in de fauteuil aanzienlijk. Wanneer u moeite ervaart bij het opstaan uit uw fauteuil of wanneer u hulp nodig heeft van een ander, is deze sta-op hulp de uitkomst. Uiterlijk verandert er niets aan de fauteuil. Wanneer de sta-op functie in werking treedt wordt de fauteuil uit veiligheidsoverwegingen automatisch vergrendeld waardoor de fauteuil niet meer kan draaien.


Twice TW-145

Pantera koudschuim, topkwaliteit voor topproducten!

Al onze relaxfauteuils zijn voorzien van Pantera koudschuim in de zitting. Pantera is een topproduct speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige producten in de markt. Pantera scoort hoog op alle belangrijke eigenschappen van comfortschuim. Het onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, consistente kwaliteit, en een hoge mate van comfort. De vormvastheid van dit koudschuim is uitzonderlijk.


Twice relaxfauteuil

Telefoon: 052 565 6641   |   Email: info@ravissant-zetels.nl   |   KvK-nr.: 73499102

 

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd.

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]

Telefoon: 052 565 6641

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

[ Bezoek showroom alleen op afspraak ]
Meubelfabriek De Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design