Waarom Ravissant?

Je voelt je thuis, daar waar je wordt begrepen!


Bij ons is de band met u als klant topprioriteit! Hierbij is top-service essentieel. Wij begeleiden u graag bij het vinden van een passende relaxfauteuil. Dit doen wij door middel van een klantgerichte benadering.

 

Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek, waarbij we uw wensen kunnen bespreken. Een open en ontspannen sfeer vinden wij uiterst belangrijk. Wij willen geen kasteel zijn waarvan de ophaalbrug maar moeizaam omlaag gaat. Het is ons er alles aan gelegen dat u zich welkom voelt bij ons in de showroom. Onze adviseurs komen desgewenst ook bij u thuis langs voor een passend advies. Vandaar ook onze slogan: ’’Thuis in relaxfauteuils!’’

 

Door onze samenwerking met de Nederlandse meubelmaker De Toekomst, kunnen wij u garanderen dat de relaxstoelen van een zeer hoge kwaliteit zijn. Om dit kracht bij te zetten, geven wij standaard 5 jaar garantie op al onze fauteuils.

 

Wij streven naar een samenleving waarin mensen waar krijgen voor hun geld. Waarbij volledige transparantie de standaard is. Hiermee hopen wij al onze klanten tot ambassadeurs te maken van Ravissant!


Wilt u graag langskomen in onze showroom om de relaxfauteuils en sta-op stoelen uit te proberen? Plan dan eerst een afspraak in.

Twice relaxfauteuil

Telefoon: 033 466 9330

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

De showroom is alleen geopend op afspraak!Meubelfabriek de Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design