Meubelfabriek de Toekomst

Duurzame Nederlandse kwaliteitsstoelen.


Ravissant is een samenwerking aangegaan met een Nederlandse meubelmaker. Wij doen aan kwaliteit geen concessies; alleen het beste is goed genoeg. Maatwerk en vakwerk van Nederlandse bodem. Wij durven volmondig en met trots te zeggen dat ons assortiment aan duurzame  fauteuils, naast dat ze er prachtig uitzien, ook nog eens fantastisch zitten!

 

Juist om deze reden heeft Ravissant de handen ineen geslagen met meubelfabriek de Toekomst. Net als wij heeft onze meubelmaker een passie voor mensen en zitcomfort. De relaxfauteuils en sta-op stoelen worden gemaakt met gedrevenheid en oog voor u. Iedereen heeft toch recht op zijn of haar droomfauteuil?

De prachtige showroom van Meubelfabriek De Toekomst in Beesd.

Familiebedrijf


Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek De Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan de eisen van de huidige consument voldoet. Ze 'zitten' niet stil bij De Toekomst, ze blijven innoveren en bewegen met de markt mee waar nodig, voor nu én in de toekomst!

Sfeerbeeld van relaxfauteuil TW-190

Ambacht en innovatie


Bij De Toekomst staat naast een sterk accent op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom zijn zij voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. Zij kunnen flexibel vanuit een marktgerichte positie blijven denken én produceren. Door de diversiteit aan producten én de vele optie-mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke relaxfauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

Sfeerbeeld van relaxfauteuil TW-170


Pantera koudschuim, topkwaliteit voor topproducten


Al onze relaxfauteuils zijn voorzien van Pantera koudschuim in de zitting. Pantera is een topproduct speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige producten in de markt. Pantera scoort hoog op alle belangrijke eigenschappen van comfortschuim. Het onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, consistente kwaliteit, en een hoge mate van comfort. De vormvastheid van dit koudschuim is uitzonderlijk.


Pantera schuim dé nummer 1 bij medische toepassingen


De hogere dichtheden en de bijzondere celstructuur, gecombineerd met de juiste zonering vormen met name bij medische toepassingen voor een juiste oplossing. Pantera zorgt niet alleen voor een vermindering van het aantal drukpunten op het lichaam maar beschikt daarnaast ook over een bijzonder hoogwaardige vocht- en warmteregulatie welke van groot belang zijn bij de preventie van decubitus (doorliggen).Wilt u graag langskomen in onze showroom om de relaxfauteuils en sta-op stoelen uit te proberen? Plan dan eerst een afspraak in.

Twice relaxfauteuil

Telefoon: 033 466 9330

Email: info@ravissant-zetels.nl

KvK-nr.: 73499102


Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

De showroom is alleen geopend op afspraak!

Adresgegevens van showroom: Industrieweg 1, 4153 BW in Beesd. 

 

De showroom is alleen geopend op afspraak!Meubelfabriek de Toekomst   /   Blog   /   FAQ   /   db interior design